A dispărut de la domiciliu

La data de 09.05.2019, în jurul orei 13:00, Poliția Stațiunii Geoagiu a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 07.05.2019, mama sa, Ghirca Sava, de 79 de ani, (foto) a plecat voluntar, pe jos, de la domiciliul reclamantei, din oraşul Geoagiu (unde locuia) spre satul Cigmău (situat la o distanţă de aproximativ 2 km) și nu a mai revenit la domiciliul până la momentul sesizării. Iniţial, femeia a fost căutată de către membrii familiei pe traseul pe care se presupune că l-ar fi parcurs, însă, întrucât aceştia nu au ajuns la nici un rezultat, au decis să se adreseze poliţiştilor.

Poliţiştii, în urma sesizării, au demarat o serie de verificări  şi activităţi de căutare, atât la locuinţa fiicei, de unde a plecat voluntar persoana căutată, precum și în proximitatea localității Cigmău şi a Sanatoriului de Pneumofitziologie Geoagiu.

În această dimineaţă, poliţiştii au reluat căutările, cu sprijinul jandarmilor hunedoreni şi a lucrătorilor silvici, în vederea depistării femeii fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoana căutată are o constituţie astenică (aproximativ 50 kg.), aproximativ 1,60 m, păr cărunt, tuns scurt şi purta, la momentul plecării voluntare, pantaloni, haină şi batic de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *