Dacia va prezenta pe 12 septembrie noul Duster la Salonul Auto de la Frankfurt

Noul Duster va fi prezentat oficial în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, pe 12 septembrie, în cadrul conferinţei de presă care va fi organizată la standul Dacia şi care va fi susţinută de Jean-Christophe Kugler, director de operaţiuni al Regiunii Europa, Groupe Renault.

”Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea noului Duster, un SUV cu design modern şi atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol”, arată Dacia, într-un comunicat.

Noul model vine cu un design exterior complet nou şi cu o adevărată revoluţie la interior.

Oficialii grupului spun că modelul îşi propune să confirme şi să consolideze succesul înregistrat de actuala generaţie a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii şapte ani.

”Liniile inspirate ale designului exterior evocă robusteţe şi siguranţă, trăsături specifice unui adevărat SUV, pregătit să abordeze cele mai dificile trasee offroad. Caracterul afirmat al modelului este accentuat de noua nuanţă de caroserie, Orange Atacama”, se mai arată în comunicat.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *