Victor Ponta: ”Dacă oamenii îl plăceau pe Mărginean după patru ani de mandat, îl alegeau anul trecut”

Fostul premier Victor Ponta a făcut mai multe declarații cu privire la ceea ce se întâmplă în PSD Hunedoara și la candidatura lui Petru Mărginean la funcția de primar al Devei, în emisiunea ”Studio electoral”, moderată de jurnalistul Alin Bena.

Care au fost cele mai importante idei susținute de Victor Ponta în emisiune:

”Niciodată n-aș fi venit, tocmai pentru că îi cunosc pe oamenii din Deva și din Hunedoara. Știu cât s-au bătut, știu cât au suferit când ne-a trădat Mărginean. Știu cum s-au bucurat că n-a câștigat alegerile în 2016, că oamenii nu l-au mai ales. Să vin acum și să le spun: ”Băi, fraierilor de aici din Deva și din Hunedoara, niciun pesedist nu e bun. Vi-l aduc eu, Dragnea de la București, pe Mărginean”. Ei bine, asta e o jignire la adresa celor din PSD, la adresa celor din Deva.

Dacă oamenii îl plăceau pe Mărginean după patru ani de mandat, îl alegeau anul trecut. Așa, l-au ales pe Mircia Muntean. (…) Și acum vine Mărginean și zice, ”ah, nu m-ați votat, nu mai sunt la PNL, acum sunt la PSD”.

Mai ales pe plan local, oamenii se cunosc toți în Deva. Îl cunosc toți pe Marius Blendea, îl cunosc toți pe Mărginean. Nu poți să te dai peste cap așa, peste noapte, și din oaie să te faci lup și din lup să te faci capră la loc, că oamenii știu și te sancționează pentru asta.

Eu, dacă aș fi fost în continuare șeful PSD-ului, îl desemnam pe Blendea candidatul PSD. Dar, dacă și-au pierdut joc de candidatură, atunci cei din Deva pot să-l voteze pe Marius Blendea.

Dacă-i întrebați acum, pe bune, și nu le dați identitatea, pe toți pesediștii pe care îi știți în oraș, toți or să vă spună: ”A, dar noi ținem cu Blendea, nu ținem cu Mărginean, dar n-avem ce să facem”. (…)Toți pesediștii plâng că nu e Blendea candidatul lor și ei fac campanie pentru cineva în care nu cred și, sincer, nici n-ai cum să crezi, după atâtea trădări. A câta trădare a domnului Mărginean e asta? Le-a pierdut șirul, nu?”

Întrebat dacă se va întoarce în PSD, Victor Ponta a precizat că ”nu pot să spun… Repet, n-am sentimente negative față de PSD și 90% din oamenii din PSD îmi sunt prieteni și colegi”.

Fostul premier a fost prezent la Deva pentru a-și arăta susținerea față de candidatura independentului Marius Blendea la Primărie.

”Rămâne primar independent, nu vreau să se înscrie în ProRomânia, nu e o competiție pentru PSD și PNL”, a mai spus Ponta.

Puteți urmări ediția integrală a emisiunii ”Studio electoral” mai jos:

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 421 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „Victor Ponta: ”Dacă oamenii îl plăceau pe Mărginean după patru ani de mandat, îl alegeau anul trecut”

  • 27 octombrie 2017 la 7:52
    Permalink

    Cu ce vine Ponta in afara de atac la Margineanu ? Nu-mi place margineanu dar e trist modul de a face politica !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *