Liberalul Florin Oancea se apropie, pas cu pas, de numirea oficială în funcția de primar al Devei

În urmă cu puțin timp, în cadrul unei ceremonii solemne, desfășurate în sala de ședințe a Primăriei Deva, judecătorul Marinela Iacob, președintele Biroului Electoral Muncipal (BEM), constituit cu ocazia organizării alegerilor parțiale pentru ocuparea funcției de edil-șef al reședinței de județ, a confirmat alegerea candidatului PNL, Florin Nicolae Oancea, în această postură.

„Am bucuria să vă anunț, în această superbă zi de toamnă, de mare importanță pentru orașul nostru, că îi voi acorda domnului Oancea Nicolae Florin certificatul doveditor de alegere în funcția de primar al municipiului Deva. Pe lângă felicitările sincere pe care i le adresez, îi doresc domnului Nicolae Florin Oancea să fie un primar iubit de cetățenii municipiului Deva, să se preocupe, în mod deosebit, și cu multă abnegație, de oraș. Să nu precupețească niciun efort pentru bunăstarera orașului, pentru liniștea cetățenilor, pentru sănătatea și curățenia municipiului Deva și să rămână în istoria primarilor din România ca unul deosebit. Vă doresc numai bine, să ne întâlnim cu sănătate, să aveți mulți ani și să fie acest moment unul în care veți păși într-o lungă carieră de primar”, a spus judecătorul Marinela Iacob.

A urmat înmânarea certificatul doveditor de alegere în fucția de primar al Devei de către președintele BEM către edilul-șef nou ales. Iar acest moment a fost urmat de prima declarație oficială a lui Florin Oancea, de la PNL, în calitate de primar ales al Devei.

„Vă mulțumesc, doamnă președinte, pentru aceste cuvinte, ați pus o greutate și o presiune foarte mare pe mine, ca primar, cât și pe colegii mei din Primărie, pentru că eu nu vreau să lucrez singur, ci întro echipă. Aici este prezentă o parte dintro echipă cu care voi lucra. Așa cum am spus și în campania electorală, îmi doresc să fiu primar al tuturor devenilor, prin fapte, nu prin vorbe. De unul singur este greu să duc la bun sfârșit proiectele pe care devenii le cer. Cu dumneavoastră, cei din primărie, și împreună cu devenii, având aceeași direcție, știm care sunt pașii de urmat. Dar, cu creșterea vitezei cu care trebuie lucrat, Deva va ajunge, cu siguranță, acolo unde îi este locul, acolo unde ne dorim cu toții a reveni, ca unul dintre cele mai frumoase și respectate orașe din România.

Țin să vă mulțumesc tuturor celor ce v-ați implicat în organizarea acestor alegeri și remarc modul exemplar în care ați muncit. Mă bucură faptul că nu au fost incidente majore, precum și faptul că prezența la vot a fost una mare, și pentru mine a fost un motiv de bucurie. Le mulțumesc și celorlați contracandidați ai mei. Este foarte important când vrei să miști lucrurile și vrei să te și implici. Eu i-am apreciat pe cei care s-au înscris în această competiție și nu cred că le-a fost ușor, cum nu mi-a fost ușor nici mie.

Spiritul civic trebuie cultivat, trebuie dezvoltat. Acest lucru îl voi face și în perioada următoare și sper ca, în 2020, să nu fie 9 competitori, ci 25-30, pentru ca devenii să poată alege din cât mai multe oferte. În ceea ce mă privește, vreau să fiu un coleg corect cu dumneavoastră. Suntem o echipă, suntem parteneri, și vă puteți baza pe mine, și pe toți cei care vom lucra, de acum încolo, în Primărie. Aș vrea să îi transmit un mesaj și prietenului meu de suflet, Mircia Muntean. M-a felicitat în noaptea când am câștigat alegerile, și pentru mine a contat foarte mult. Mi-a dorit mult succes și m-aș bucura ca într-un timp cât mai scurt să ni se alăture”, a afirmat Florin Oancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *