Energie electrică ieftină pentru Petroșani

Autoritățile locale de la Petroșani caută să facă economii. Veniturile s-au redus drastic, după modificările aduse Codului Fiscal, astfel că este semnificativă orice economie. În acest sens, Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat al municipiului Petroșani cumpără energie electrică de pe Bursă. Astfel, se încearcă realizarea unor economii. Nu este pentru prima dată când autoritățile locale de la Petroșani cumpără energie de pe bursă, ba mai mult, municipalitatea de la Petroșani a fost prima din Valea Jiului care a recurs la această modalitate. Perioada pentru care se achiziționează energia este cuprinsă între 11.03.2018 – 10.03.2019.

“Cantitatea  de energie electrică anuală este estimată la 2580 MWh. Perioada de furnizare a energiei electrice este 11.03.2018 – 10.03.2019. Cantităţile de energie electrică consumate lunar sunt cuprinse în intervalul de consum 163,00 MWh/lună şi 221,00 MWh/lună”, arată documentele de pe Bursă.

Reprezentanții DADPP Petroșani achiziționează energia pentru 102 puncte de consum. Potrivit documentelor, “preţul final nu va conţine accize, taxă de cogenerare de înaltă eficienţă, certificate verzi  şi TVA”.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *