Accident rutier pe DJ 687, în localitatea Cristur

În această dimineață, s-a produs un accident rutier pe DJ 687, în localitatea Cristur, conform informării ISU Hunedoara.

„Accident rutier pe DJ 687, în localitatea Cristur, în care au fost implicate un autobuz si un autoturism. Primele date arată că o persoana din autoturism este inconștientă și încarcerată. Două persoane din autobuz sunt ranite ușor. Intervin echipajele de descarcerare, prim ajutor si stingere ale Detașamentului Deva.”

Accidentul s-a produs din cauza manevrei de întoarcere neregulamentară a șoferului care conducea autoturismul din direcția Hunedoara-Deva.

„Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 75 ani, care conducea un autoturism din direcția Hunedoara-Deva, pe DJ687, a încercat să întoarcă mașina peste linia dublă continuă, în fața unui microbuz, condus de un bărbat de 45 de ani, care nu mai putut evita impactul. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a decedat. În microbuz se aflau 8 pasageri, care nu au suferit vătămări corporale. În cauză a fost întocmit dosar penal”, informează IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *