Un primar în funcție și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat

Tiberiu Iacob Ridzi primarul în funcție al municipiului Petroșani a anunțat că va candida pentru un nou mandat. În Valea Jiului au existat zvonuri potrivit cărora Tiberiu Iacob Ridzi nu ar mai fi candidat pentru încă un mandat, acesta intenționând să plece în Statele Unite ale Americii. Tocmai pentru a opri aceste zvonuri, primarul în funcție al municipiului Petroșani a făcut anunțul.

“Da, voi candida. Am auzit tot felul de zvonuri. Oamenii care mă cunosc au venit să mă întrebe dacă mai candidez și dacă plec în America. Nu plec niciunde! Dacă mă va ajuta Dumnezeu și voi fi sănătos, voi candida și în 2020 pentru această demnitate”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani

În plus, țința PNL Hunedoara pentru alegeri locale din anul 2020 în ceea ce privește Valea Jiului este obținerea a trei mandate de primari.

“Ne-am dori ca în anul 2020 domnul Ridzi să nu fie singurul primar liberal din zonă, ci să câștigăm, cel puțin două primării în Valea Jiului, una pentru care ne vom lupta foarte serios este Primăria municipiului Lupeni, iar cealaltă va fi Primăria municipiului Vulcan”,  a declarat Lucian Heiuș, președintele PNL Hunedoara.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *