Birou de internări modern la Spitalul de Urgență din Petroșani

Biroul de internări de la Spitalul de Urgență din Petroșani este, începând de astăzi, unul de standarde europene. Spațiul destinat internărilor a fost modernizat în totalitate. Nimic nu mai aduce aminte de fostul spațiu. De astăzi începând pacienții au la dispoziție un spațiu modern, aerisit și cu scaune pe care pot să stea până în momentul în care le sunt întocmite documentele.

“E o încercare de a îmbunătăți condițiile de confort pentru pacienți, o încercare care trebuia făcută. S-a început, inițial, cu partea de anvelopare, pentru a asigura confortul termic”, a declarat medical Alin Vasilescu, managerul SUP Petroșani.

Aceste lucrări au menirea de a îmbunătăți confortul pacienților internați la Spitalul de Urgență din Petroșani.

“Investițiile care s-au făcut aici s-au făcut pe banii spitalului. Este foarte important ca pacienții care vin să se interneze sau să se externeze să aibă condiții civilizate. Urmează și alte mici lucrări pe care le vom face, vom moderniza sălile de mese de pe toate secțiile, s-au schimbat ușile și urmează să lucrăm și la grupurile sanitare. Încercăm să creem condiții de cazare cât mai bune”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Investiția face parte din proiectul de reparații capitale al spitalului însă a fost realizată din fondurile proprii ale unității medicale. Circa 200 de mii de lei este valoarea investiției.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *