Deva: 109 de cadre didactice au primit decontul pentru navetă

Primăria Municipiului Deva a achitat la zi banii destinați navetei  cadrelor didactice care  predau la școlile din oraș.

Primăria Municipiului Deva a virat astăzi, 22 mai 2019, suma de 23.152,00 lei, reprezentând decontarea pentru luna aprilie a.c. a cheltuielilor cu naveta pentru cadrele didactice și personalul didactic auxiliar de la unitățile de învățământ de stat din orașul nostru. Plata a fost făcută conform Legii Educației Naționale nr.1/2011.

Este vorba despre sumele solicitate de conducerea unităților de învățământ pentru un număr de 109 cadre didactice de la școli și grădinițe din municipiul Deva: Școala Gimnazială ,,Andrei Șaguna”, Liceul Tehnologic ,,Grigore Moisil”, Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță”, Colegiul Național Pedagogic ,,Regina Maria”, Colegiul Național ,,Decebal” Deva, Liceul Teoretic ,,Teglas Gabor”, Liceul Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu”, Liceul Tehnologic ,,Transilvania”, Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” și Grădinița cu Program Prelungit nr.7.

De la începutul anului 2019 și până acum, Primăria Municipiului Deva a plătit 155.593,00 lei, bani destinați transportului cadrelor didactice și personalului auxiliar care nu dispun de locuință în Deva și care fac naveta din localitatea de domiciliu la unitățile de învățământ de pe raza municipiului nostru.

 

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *