E scris în stele – duminică,13 august 2017

Aspectul astral al zilei este redat de conjuncţia Lunii cu Uranus, în retrogradare, pe semnul Berbecului. Acest aspect astral potenţează toate situaţiile ce ţin de: inventivitate, originalitate, spontaneitate, inovativitate, dezinvoltură, intuitivitate şi, mai ales, de atitudine independentă, atât în cuget, precum şi în fapte. Aşadar, este o zi grozavă pentru a lua parte la acţiuni şi activităţi cu tentă nonconformistă, inedită, umanitară sau chiar extravagantă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta cumva mai schimbători şi idealişti, însă, în acelaşi timp, şi mai deschişi la izvorul de înţelepciune al universului. Nu vă este indicat să vă revoluţionaţi viaţa, într-un mod extrem, în această zi!

 

TAUR: Încercaţi să vă ancoraţi, cu mai multă siguranţă de sine, latura sensibilă şi cea sentimentală. Concentraţi-vă, mai atent, asupra obiectivelor zilei! Puteţi atrage şi adversitatea unei femei rele.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru a vă realiza planuri şi aspiraţii îndrăzneţe. Totodată, este o zi foarte interesantă pentru chestiuni ce implică prietenii şi activităţile de ordin social, public.

 

RAC: În viaţa profesională puteţi întâlni unele situaţiuni uşor ciudate, chiar excentrice. Totuşi, vi se pot prezenta, prin ajutorul mai probabil al unei femei, şi unele şanse bunicele de reuşită socială.

 

LEU: Este o zi potrivită pentru a vă căuta în viaţă un sens spiritual superior. Este şi un moment favorabil pentru studii inedite şi alte interese asemănătoare. Dacă călătoriţi, veţi întâmpina şi unele evenimente destul de ciudate.

 

FECIOARA: Se arată un risc mai semnificativ în investiţiile acestei zile. Prin urmare, este necesar să abordaţi o atitudine financiară mai prudentă. Se pot evidenţia şi unele evenimente mai dure legate de o femeie.

 

BALANŢA: În viaţa de cuplu se arată atât evenimente spectaculoase, dintre cele mai neprevăzute şi stranii. Deznodământul depinde de norocul individual al fiecărui nativ al acestei zodii. Atenţie şi în afaceri!

 

SCORPION: Încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor de la locul de muncă. Relaţiile cu colegii vor fi destul de fluctuante. Totodată, feriţi-vă şi de unele excese ce vă pot deteriora semnificativ starea de sănătate.

 

SĂGETĂTOR: În viaţa sentimentală pregătiţi-vă pentru unele turnuri mai neobişnuite ale relaţiei. Exist1 riscul ca partenerii de cuplu să adopte o atitudine mai radicală. Se pot releva şi unele succese speculative.

 

CAPRICORN: Toate cele ce ţin de casă şi de familie se vor arăta cu susul în jos… Astfel, pregătiţi-vă emoţional pentru ceea ce va urma! Totodată, s-ar putea să vă vină unele idei grozave legate, în special, de amenajarea casei.

 

VĂRSĂTOR: Veţi dispune de o capacitate intelectuală exemplară, venind cu unele idei de aur! Însă, în plan emoţional situaţia nu mai e aşa de roză, reliefându-se o deosebită fragilitate emoţională. Atenţie şi la drumuri!

 

PEŞTI: Unii dintre nativii zodiei vor arăta anumite oportunităţi financiare de-a dreptul formidabile, însă ceilalţi chiar unele capcane primejdioase! Totul e după norocul fiecăruia, aşadar cultivaţi-vă intuiţia!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *