E scris în stele – joi, 9 noiembrie 2017

Pentru astăzi evenimentul astral principal este înfăptuit de cuadratura Lunii din Rac cu Uranus din Berbec. Acest indicator astrologic ne poate aduce: insensibilitate, furie, indolenţă, precum şi alte circumstanţe abuzive. Este o zi în care trebuie să ne cultivăm sentimente cât mai conciliante şi receptive faţă de persoana iubită, pentru a nu oferi ocazia desfăşurării distructive a acestui irascibil eveniment celest al zilei. Cele mai predispuse persoane către influenţa vicioasă a acestui aspect astral sunt femeile, îndeosebi acelea mai în etate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Dacă vor apărea unele neînţelegeri familiale încercaţi să calmaţi conflictul şi nu ,,puneţi paie pe foc”. Nu este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de treburi domestice. Fiţi ceva mai temperaţi şi mai prevăzători.

 

TAUR: Comunicarea cu cei din jur va cunoaşte unele dificultăţi, iar discursul vostru va fi unul ceva mai deranjant. Fiţi mai atenţi şi la evaluări! Această zi vă poate prilejui unele evenimente mai stranii, aşadar păstraţi-vă calmul.

 

GEMENI: Mult mai multă atenţie în chestiuni ce ţin de bani. Fiţi mai economi şi nu vă hazardaţi la cheltuieli. Se mai pot isca şi unele dificultăţi sau conflicte gratuite în relaţia cu prietenii.

 

RAC: Vă veţi remarca cumva mai inconstanţi, hipersensibili şi ceva mai pretenţioşi. Ar fi recomandabil să vă domoliţi aceste trăsături pentru a nu intra în disensiuni cu cei din jur. Mai multă atenţie şi la schimbări profesionale.

 

LEU: Din punct de vedere afectiv se pot arăta unele stări emoţionale cumva incoerente. Chiar mai mult, să fiţi atenţi la unele probleme de sănătate mai neobişnuite. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii pe distanţe lungi.

 

FECIOARA: Astrele pot arăta unele impedimente şi dificultăţi în relaţia cu prietenii. Se poate ca o persoană care v-a ajutat până de curând să se delimiteze de voi. Se poate ivi şi un risc minor de incidente.

 

BALANŢA: În plan profesional se arată că vă veţi arăta mai nesatisfăcuţi şi dezamăgiţi. Încercaţi să nu daţi curs unei discordii cu şeful. Relaţia cu persoana dragă se va arăta ceva mai inconstantă.

 

SCORPION: Dacă aveţi plănuite călătorii lungi, negocieri sau evaluări ar fi foarte indicat să le reprogramaţi pentru o altă dată, deoarece indiciile astrelor nu vă prea surâd. Să fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea.

 

SĂGETĂTOR: Încercaţi să optaţi pentru o stare sufletească mai calmă şi senină. Nu vă lăsaţi consumaţi de frustrări şi de ambiţii materiale şi afective negative. În viaţa amoroasă se pot arăta unele situaţii stranii.

 

CAPRICORN: În viaţa de cuplu va fi o zi cu unele evenimente impredictibile şi cam nefaste. Nu luaţi, încă, nici o decizie, ci aşteptaţi o zi în care puteţi gândi faptele ,,la rece”. Atenţie şi la problemele ce ţin de cămin.

 

VĂRSĂTOR: Se pot ivi unele stări mai supărătoare legate de sănătate. Dacă apar probleme mai serioase este indicat să consultaţi medicul. Nu este o zi favorabilă pentru învăţat şi alte activităţi de ordin intelectual.

 

PEŞTI: Astrele indică o doză mai înaltă de inconstanţă şi hipersensibilitate în plan amoros. Încercaţi să fiţi mai rezonabili în relaţia cu persoana iubită. În plan financiar nu aveţi parte, din păcate, de indicii tocmai pozitive.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *