Femeia din Lupeni care și-a ucis fiul ajunge în arest

Marika Luca, femeia de 58 de ani din municipiul Lupeni, care în urmă cu o săptămână și-a ucis fiul cu două lovituri de cuțit ajunge în arest preventiv. Este decizia luată de judecătorii Curții de Apel Alba Iulia. Decizia este definitivă.

“Admite contestația formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara îndreptată împotriva încheierii penale nr. 25/2018, pronunțată în data de 10.05.2018 de Tribunalul Hunedoara în dosarul penal nr. 2104/97/2018. Desființează în totalitate încheierea atacată și rejudecând: (…) Dispune arestarea preventivă a inculpatei Luca Marika, (…) pentru săvârşirea infracţiunii de omor,(…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a măsurii preventive”, arată soluția Curții de Apel Alba Iulia.

Săptămâna trecută, judecătorii de la Tribunalul Hunedoara au decis ca femeia să fie plasată sub control judiciar. Procurorii au depus contestație, iar acum femeia va ajunge după gratii pentru 30 de zile. Reamintim faptul că în urmă o săptămână, Marika Luca a anunțat Poliția, după 12 ore, de faptul că și-a ucis fiul.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *