Investiție de 3,4 milioane de lei pentru copiii antepreșcolari din Orăștie

O creșă va fi construită în municipiul Orăștie. Cu bani europeni, edilii vor realiza o astfel de investiție pentru a veni în sprijinul părinților care nu au cu cine își lăsa copiii. Contractul de finanțare a fost semnat la ADRVEST Timișoara.

Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunatățirea calității infrastructurii de educație pentru asigurarea unui proces educațional la standarde europene și a creșterii participării populației școlare la procesul educațional prin construirea unei creșe noi în municipiul Orăștie. Edificiul va deservi un număr de 27 de copii de vârstă antepreșcolară.

Construcția va fi ridicată în regim de înălțime parter + etaj, pe o suprafață de 572.45 mp și va avea 3 săli de grupă cu zone de dormit, un cabinet medical, o bucătărie și sală de mese, spălătorie și uscătorie, vestiare și spații sanitare pentru copii și personal, spații administrative și o curte amenajată cu spații verzi și spații de joacă. Valoarea totală a investiției este de 3.499.553,74 lei, iar creșa va fi construită pe strada Luminii.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *