Liberalii din Lupeni vin cu propuneri pentru utilizarea sumelor din bugetul local

Liberalii din Lupeni au depus, la Registratura Primăriei municipiului Lupeni, o serie de propuneri pentru utilizarea sumelor din bugetul local. Cristian Roșu, președintele PNL Lupeni, alături de consilierii liberali propun alocarea unor sume de bani pentru introducerea gazului metan în mai multe zone ale localității, dar și construirea unui adăpost pentru animalele mari. Ultima solicitare vine în contextul în care vacile, dar și caii se plimbă, din nou, nestingheriți pe străzi, făcând deja parte integrantă din peisajul urban.

“În așteptarea aprobării bugetului național (oare când?) și a celui județean, consilierii PNL Lupeni aduc câteva propuneri la alcătuirea bugetului local la Lupeni. Desigur, ceea ce propunem nu cuprinde tot necesarul de lucrări din oraș. De aceea, vă propun să lăsați un mesaj cu felul în care doriți să fie folosiți banii publici în Lupeni, anul 2019. Cele mai bune idei le transpunem în practică și o să aducem amendamente la alcătuirea bugetului”, spune Cristian Roșu, președintele PNL Lupeni, în consultarea publică pe care a lansat-o pe pagina sa de socializare.

Tot consilierii liberali de la Lupeni propun alocarea unei sume de bani pentru achiziționarea unui teren în vederea construirii unui nou cimitir, dar și includerea Lupeniului în destinațiile ecoturistice prin demararea programului “Lupeni – Ținutul Momârlanilor”.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *