PNL anunţă că parlamentarii partidului, iniţiatori şi votanţi ai moţiunii de cenzură, vor fi în Piaţa Victoriei marţi seară

Parlamentarii Partidului Naţional Liberal, iniţiatori şi votanţi ai moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, alături de liderii PNL, vor merge în Piaţa Victoriei, marţi, de la ora 19:00, în semn de respect faţă de cei care se bat pentru democraţie, anunţă PNL.

„Parlamentarii Partidului Naţional Liberal, iniţiatori şi votanţi ai moţiunii de cenzură, alături de liderii PNL care nu sunt în Parlament, vor fi astăzi, de la ora 19:00, în Piaţa Victoriei pentru a se întâlni cu oamenii din piaţă, în semn de respect faţă de cei care se bat pentru democraţie. Partidul Naţional Liberal a fost şi este alături de cei care protestează în stradă împotriva măsurilor antidemocratice şi a abuzurilor unei majorităţi toxice pentru interesele României. Ne batem împreună pentru o Românie normală! Respect! Contaţi pe noi!”, este mesajul postat pe Facebook de PNL.

Miercuri, Parlamentul va dezbate moţiunea de cenzură depusă de PNL şi intitulată ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP împotriva Guvernului Dăncilă a fost citită marţi în plenul Parlamentului.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *