Poliţia Română scoate la concurs posturi prin încadrare directă

Un număr de 290 de posturi în Poliţia Română au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Posturile sunt disponibile în mai multe domenii, iar înscrierile se fac la sediile unităţilor de poliţie care au scos posturile la concurs, până în 22 ianuarie.

Poliţia Română anunţă că persoanele care îşi doresc o carieră în instituţie se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 290 de posturi, prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităţilor de poliţie care au scos posturile la concurs, până în  22 ianuarie.

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Din totalul acestora, 289 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar un post urmează a fi ocupat prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofiţer (219), cât şi de agent (18+1 reîncadrare) şi personal contractual (52).

Astfel, sunt scoase la concurs posturi în domenii precum criminalistică, investigaţii criminale, economic, combaterea criminalităţii organizate, comunicare şi relaţii publice, logistică, secretariat, resurse umane, intervenţii şi acţiuni speciale, cazier judiciar, statistică şi evidenţă operativă, poliţie rutieră, psihologie.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile legale specificate în anunţ, precum şi cerinţele specifice pentru fiecare post.

Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, cu sediul în municipiul Deva, str. Mihai Eminescu, nr. 130, județul Hunedoara, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi de execuție vacante:

  1. Ofițer specialist III – Biroul de investigare a criminalității economice – Petroșani la Serviciul de investigare a criminalității economice poziția 250/q din Statul de organizare al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara;
  2. Ofițer principal II – Biroul de investigare a criminalității economice – Petroșani la Serviciul de investigare a criminalității economice, poziția 250/s din Statul de organizare al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara,

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţii de participare, documente necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se găsesc AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *