„Profeții”, aurul și românii

Ce-i al lor, i-al lor! N-avem nicio șansă să ne plictisim pe drumul “accidentat” pe care ne cară pesediștii!

Acum au cășunat pe rezerva internațională de aur a României! Șerban Nicolae și Liviu Dragnea au semnat un proiect de lege prin care vor s-o repatrieze, și anume s-o mute de la Londra la București.

În lipsa unor justificări pertinente, din care să rezulte avantaje pentru români, intenția lor, ceva mai greu de decriptat la nivelul omului de rând, este suspectă. Nu știu cum se face că această inițiativă coincide perfect cu ceea ce propaganda rusă promovează de vreo jumătate de an și este identică cu măsuri pe care le-au luat state conduse de dictatori dovediți din America Latină. 

Oare Dragnea și Nicolae au citit, măcar o pagină, dintr-un manual de politică monetară, să aibă habar care este rolul rezervelor de aur și ce se poate face cu ele? Sau, pur și simplu, proiectul semnat de cei doi este “opera de artă” a marelui expert în probleme economice al PSD, Darius Vâlcov, cel cu mita transformată în lingouri de aur ascunse prin cimitire.

Se pare că Vâlcov a luat deja cu asalt postul de Guvernator al BNR, pe care se pregătește să-l ocupe personal sau printr-un interpus. Așa că de ce n-ar fi și aurul României pe mâinile lui? Să fie, să se găsească…

 

Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *