Replica Hunedoara
Replica Hunedoara

Potrivit art. 206 CP, responsabilitatea juridica pentru continutul articolului apartine autorului. De asemenea, in cazul unor agentii de presa si personalitati citate, respon sabilitatea juridica apartine acestora.

Aceasta forma a site-ului replicahd.ro este online din 14 iunie 2007. Pentru a putea vizualiza arhiva pana la acesta data, click aici.

Sondaj
Cat de multumit(a) sunteti de serviciile medicale oferite in spitalele "de stat"?
Vezi rezultatele
Grupul Micro Mega HD S.A.
Link-uri sponsorizate
XML RSS XML

:: Susoteli

Susoteli:: CA TOTI ROMANII

Nr. 321:: 15 - 21 ianuarie 2009::
Ca toti romanii, si dascalii au si bune si rele, si mai buni si mai rai, si mai silitori si mai chiulangii printre ei. In aceasta categorie pare-se ca se numara si cadrele didactice ale unui liceu dintr-un mic oras, candva cu profil siderurgic, din judet. Vineri copiii s-au dus cuminti la scoala dar au fost trimisi mai devreme acasa, nu se stie de ce.
15-01-2009, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3824 utilizatori., 1 comentariu

Susoteli:: SPECULATIE DINSPRE “CENTRU” SPRE CONSILIUL JUDETEAN

Nr. 317:: 11-17 decembrie 2008::
Ultimele zile au fost extrem de tensionate pentru doua personaje politice care nu se au deloc la inima unul pe celalalt. Nici n-a iesit bine pe piata “zvonul” ca PD-L ar urma sa se alieze pentru guvernare cu PSD ca s-a si mers mai departe, anuntandu-se posibilitatea ca alianta sa se realizeze si-n Consiliul Judetean.
11-12-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3297 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: OAMENI VECHI, METODE CONSACRATE

Nr. 316:: 4 - 10 decembrie 2008::
Alegerile din 30 noiembrie au reconfirmat faptul ca daca nu dai, nu castigi. In cel putin jumatate dintre colegiile hunedorene, au castigat indivizi care nu s-au zgarcit in daruri. Unii, ceva mai inspirati, au oferit in dar umbrele si alte cele. Altii, ceva mai disperati, au cheltuit mai mult pe zahar, ulei, faina ori conserve de carne. La fel ca la alegerile locale, de fapt. Altii au investit mult in daruri, zeci de mii de euro, dar n-au avut succes.
04-12-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3198 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: CUM A AJUNS COSTEL LA GAZETA DE PARTID

Nr. 315:: 29 noiembrie - 3 decembrie 2008::
Face ce face Costel Avram si-si supara periodic idolul, cel pe care l-a parasit si la care s-a intors dandu-si palme. Saptamana trecuta, Costel Avram a aparut in oficiosul PRM-ului, cu o fotografie explicata astfel: “Acesta este Costel Avram, cel care trebuia sa ne furnizeze informatii despre evenimentele de la Petrila.
27-11-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3590 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: BECALI, MOTIV DE CEARTA CONJUGALA

Nr. 314:: 20 - 26 noiembrie 2008::
Marele Gigi Becali mai are un pic si devine motiv de divort. Nu de divort politic, ci de divort civil, clasic. Destul de recent, o doamna din judet s-a lansat spectaculos in politica, sub “umbrela” PNG-ului. Mai mult si-a anuntat si candidatura la parlamentarele de la finele lui noiembrie.
20-11-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3402 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: DASCALII DESCURCARETI

Nr. 313:: 13 - 19 noiembrie 2008::
Renovarea si reabilitarea complexului de cladiri al liceului din Calan a fost evenimentul anului in mica urbe muncitoreasca. Pentru unii a fost motiv de optimism, in sensul ca, in sfarsit, se mai schimba ceva in bine si-n acel oras batut de soarta, pentru altii, insa, a fost ocazia perfecta de a-si repara casele, a-si renova baile sau a-si zugravi apartamentele.
13-11-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3280 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: SPONSORII DE ALTA DATA

Nr. 312:: 6 - 12 noiembrie 2008::
Saracul Costel Avram... Dupa ce ca partidul lui pierde electorat pentru simplul motiv ca nationalismul exacerbat nu mai are priza la public, el, ca politician, mai pierde si sponsori. Zice-se ca in campania asta Costel si-ar fi facut niste calcule eronate.
06-11-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3633 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: MISCARE STRATEGICA GRESITA

Nr. 311:: 30 octombrie - 5 noiembrie 2008::
Bardul de la Barca pare nemultumit de o decizie strategica ce-i pare acum gresita. S-a gandit initial ca daca va candida in colegiul din Tara Motilor, pe unde tocmai seful PSD-ului local are mare cota de popularitate, se va bucura si el de o mai mare doza de simpatie din partea oamenilor.
30-10-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3411 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: VAI DE EA UNIFORMA

Nr. 310:: 23 - 29 octombrie 2008::
Orice impresie ca nu traim intr-o tara din lumea a treia este o iluzie! De politicieni ne-am convins de atatea ori cum sunt si ce sunt ei in stare sa faca! Ne mai puneam, in ultima vreme, speranta in institutiile ai caror angajati poarta uniforma, dar... dupa un show mediatic local al carui subiect a fost asa-zisa lupta impotriva grupurilor infractionale organizate s-a lasat linistea si, mai rau, s-a revenit la vechile metode de impunere a ordinii.
23-10-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3854 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: DROGUL FUNCTIEI

Nr. 309:: 16 - 22 octombrie 2008::
Cu vreo trei ani in urma o distinsa doamna profesoara (a nu se citi nicio urma de ironie in prima parte a afirmatiei) spunea ca a ajuns sefa a unei importante institutii deconcentrate din judet pentru ca asa a vrut destinul. Promitea atunci ca-si va face treaba cum va sti ea mai bine. Avea insa si o datorie: sa-i aduca partidului care a propulsat-o pe post beneficii de imagine prin rezultatele sale.
16-10-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3370 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: ALTA GAFA CU CHIPIU

Nr. 308:: 9 - 15 octombrie 2008::
Baietii cu chipiu alb sunt din nou facuti de rusine de catre colegi de-ai lor care nu mai vor sa-si bata capul impartind dreptatea prin trafic, ci rezolva problemele in functie de cine li se pare lor ca poate fi fraierit mai usor. Nu demult, pe centura Devei, un biet sofer de TIR care circula regulamentar a evitat in ultima clipa impactul cu un autoturism iesit brusc mult de pe o strada laturalnica.
09-10-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3914 utilizatori., 2 comentarii

Susoteli:: DOR DE DUCA

Nr. 307:: 2 - 8 octombrie 2008::
Dupa ce si-a taiat craca de sub picioare (dand dovada de lipsa de respect fata de anumiti colegi de partid prin incercarea lui de a realiza intelegeri cu scop financiaro-electoral pe la spatele sefilor), deputatul PNL Ioan Cristea este pe picior de plecare din partid. Cel putin asa se aude prin targ. Zvonul se bazeaza pe o decizie mai veche luata de deputatul introdus in scena in prelungirile meciului (Cristea a devenit deputat abia din acest an, pe locul lasat liber de un coleg devenit euro-parlamentar).
02-10-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3966 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: EXCELENTA LA CRUZIME

Nr. 306:: 25 septembrie -1 octombrie 2008::
Ne invartim prin douatrei orase mici si tot timpul ajung la urechile noastre fel si fel de zvonuri. Medicii si spitalele sunt subiecte preferate pentru barfe. De acuzat mai ca nu acuza nimeni pe fata ca, doara, ce te faci daca, dupa o vreme, ajungi pe mana medicului respectiv?! Dar, pe la colturi e liber la orice relatari. Au trecut pe la urechile noastre fel si fel de povestioare, insa peste ultima auzita n-am putut trece.
25-09-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4045 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: TRAS PE DREAPTA

Nr. 305:: 18 - 24 septembrie 2008::
S-a dat rotund un fost directoras de punct termic, mai ales dupa ce, fara voia lui, printr-o conjunctura politica a ajuns, dupa termen, deputat liberal de Hunedoara. In cele cateva luni petrecute in Camera Deputatilor a constatat ca fotoliul din Parlament este chiar mai cald (si mai bine remunerat) decat scaunul de director de punct termic, asa ca si-a tras sforile, ajutat de prietenii din partid, asa incat sa fie el candidatul PNL pentru un colegiu in care liberalii au, mai nou, o buna priza la electorat.
18-09-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3860 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: EXPANSIUNE RELIGIOASA DEZAGREATA

Nr. 304:: 11 - 17 septembrie 2008::
S-a vorbit, mai mult pe la colturi in ultima vreme, despre o asa-zisa Biserica Ortodoxa Secreta ce ar exista in Romania. In ultima vreme preotii hunedoreni, cei obisnuiti, dau semne de neliniste si usoara revolta pentru ca biserica amintita si-ar fi deschis o “filiala” si in judetul Hunedoara.
11-09-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3821 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: GHINION

Nr. 303:: 4 - 10 septembrie 2008::
Socotelile pre-electorale ale lui Petre Marginean, liderul judetean al partidului cu multe antene, au ajuns la un rezultat “cu virgula”. Politicianul a crezut ca-i vor merge toate struna si ca, desi conduce un partid mic, dar cu un lider cunoscut, proprietar de posturi de televiziune multe, care “musca” la comanda, va ajunge candidat la Camera Deputatilor pe colegiul Devei din partea aliantei pe care PC a refacut-o cu PSD.
04-09-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4443 utilizatori., 1 comentariu

Susoteli:: ULTIMA CARTE

Nr. 302:: 28 august - 3 septembrie 2008::
Un fost ministru hunedorean, candva mare lider al PD si bun prieten al presedintelui Basescu, se pare ca-si joaca ultima carte in ce priveste viitorul sau politic pe termen scurt si mediu (la termenul lung nu ne referim, pentru c-am mai vazut destule reveniri spectaculoase ale unor relicve politice). Liderul si-a asternut in asa fel incat sa aiba sanse la uninominalul pentru parlamentarele de la toamna, candidand in Valea Jiului.
28-08-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4373 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: BLESTEMUL OMULUI DIN NEOLITIC

Nr. 300:: 14 - 20 august 2008::
O mare companie de retail si-a facut planurile simplu: dupa ce-a auzit ca in viitoarea conurbatie Corvina (Deva – Hunedoara – Simeria – Calan) mai este destul loc pentru a-si amplasa hypermarket-uri si a face profit si-a zis ca e suficient sa se prezinte la Primarie ca sa obtina tot ce vrea: aprobari, terenuri, sprijin, etc. S-a prezentat si, la inceput, asa a fost, pentru ca oricine s-ar lauda ca a adus un mare investitor in oras. Alegerile au trecut si au inceput sa apara si problemele.
14-08-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4441 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: “SARU-MANA, MAESTRE”

Nr. 299:: 7 - 13 august 2008::
Doua figuri importante ale PSD-ului hunedorean s-au imbracat la tol festiv si s-au indreptat spre Bucuresti, zilele trecute, pentru a lua parte la aniversarea zilei de nastere a poetului Adrian Paunescu. Cei doi pesedisti, Florin Cazacu si Cosmin Nicula, ar fi aparut impreuna la eveniment, dorind sa dea impresia ca-n ciuda “executarii” politice a lui Nicula, in organizatie domneste buna intelegere.
07-08-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 5082 utilizatori., 1 comentariu

Susoteli:: INAPOI LA PRIMA OCUPATIE

Nr. 298:: 31 iulie - 6 august 2008::
“Becali de Hunedoara” se intoarce la oile lui. Omul de afaceri care a finantat o echipa de fotbal ajunsa acum pe cale de disparitie a ajuns la concluzia ca nu-i deloc usor sa incerci sa faci jocuri politico- electorale oferind multimii fotbal iar politicienilor voturi, pe de-o parte, si incercand sa mai si scoti usor bani din fotbal, dupa numai cateva sezoane petrecute intr-o obscuritate sportiva, pe de alta parte. Asa se face ca, dupa ce, pe rand, s-a ocupat de fier vechi, de zgura si de fotbal, a decis ca este mai bine sa revina la lucrul care l-a consacrat: valorificarea fierului vechi.
31-07-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4776 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: PRECAUTIE MAXIMA

Nr. 297:: 24 - 30 iulie 2008::
Gata, s-au trasat colegiile electorale si pentru judetul Hunedoara, dar dintre toate cele 10 per total (sapte la deputati si trei la senatori) in Deva niciun partid nu-si anunta vreun candidat pentru cel care va avea ca “miez” tocmai resedinta de judet. Calculele sunt complicate, pentru ca-n Deva se cam stie cine ar avea cele mai multe sanse.
24-07-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4045 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: PERSEVERENTUL

Nr. 296:: 17 - 23 iulie 2008::
Un reprezentant al partidului marinaresc, uitat de guvernarea liberala intr-o functie de sef al unei institutii ce se ocupa cu destinele celor care n-au o slujba, vrea sa fie mai linistit. Presiunile politice pe plan local sunt prea mari, volumul de munca la fel, iar in schimb salariul destul de mic fata de cel al unui “ales” de Dambovita.
17-07-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4093 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: TENSIUNE IN PSD

Nr. 295:: 10 - 6 iulie 2008::
Liderii judeteni ai partidului rosu neo-socialist nu prea dorm bine noaptea. Dupa repetate runde electorale in care au reusit sa castige alegerile locale in judetul Hunedoara, anul acesta au reusit contra-performanta de a le pierde cu “3-0”, cum le place unora sa se exprime. Schimbarile de la nivel central, din interiorul partidului, nu fac decat sa le dea si mai multe motive de numarat oile seara, in gand, oile lor imaginare, nu ale vreunui cioban.
10-07-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3796 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: LOVITURA FINALA

Nr. 294:: 3 - 9 iulie 2008::
Politica e o jungla. Ne-a demonstrat-o inca o data in campania electorala pentru alegerile locale, desi nu mai era nevoie, ca si-asa noi, cei mai simpli si mai neimplicati ceateni, eram scarbiti de imaginea ei. Se pare ca lumea politica isi va da cat de curand in petec, chiar in aceasta vara, iar primii care vor trece la represalii interne sangeroase sunt cei din partidul rosu (ca doar vor sa tina macar la culoarea partidului, iar pata rosie pe steagul rosu nu se prea vede).
03-07-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3552 utilizatori., Scrie un comentariu

Susoteli:: TANO SE VREA SENATOR

Nr. 293:: 26 iunie - 2 iulie 2008::
Dupa mai multe mandate in care, in ciuda oricarei logici si in ciuda regulilor generale de bun simt, a reusit sa se aleaga deputat liberal de Hunedoara, un personaj care l-ar face pe Machiavelli sa paleasca modest in fata lui vrea acum sa devina senator, tot de Hunedoara. Pentru asta se pare ca si-a si ales colegiul uninominal in care-ar vrea sa candideze: cel format de zona Calan, Hunedoara si Hateg. Individul, o vreme finantist de frunte al tarii, dar mai tot timpul sforar stralucit, planuieste pesemne o schimbare totala de “brand” personal.
26-06-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3393 utilizatori., Scrie un comentariu

:: Pagina urmatoare >>