Replica Hunedoara
Replica Hunedoara

Potrivit art. 206 CP, responsabilitatea juridica pentru continutul articolului apartine autorului. De asemenea, in cazul unor agentii de presa si personalitati citate, respon sabilitatea juridica apartine acestora.

Aceasta forma a site-ului replicahd.ro este online din 14 iunie 2007. Pentru a putea vizualiza arhiva pana la acesta data, click aici.

Sondaj
Cat de multumit(a) sunteti de serviciile medicale oferite in spitalele "de stat"?
Vezi rezultatele
Grupul Micro Mega HD S.A.
Link-uri sponsorizate
XML RSS XML

:: Fotoreportaj

Fotoreportaj:: Eveniment medieval monden, la Castelul Corvinilor

Nr. 455:: 25 - 31 august 2011::Scris de Mircea Goian, foto Tomi Tothpal

Sambata, la Castelul Corvinilor a fost sarbatoare. Steagurile fluturau pe pod, pe zidurile cetatii, domnitele si cavalerii se agitau indeplinindu-si rolurile, menestrelii isi acordau instrumentele, bucatarii pregateau bucatele alese pe gustul mesenilor. O atmosfera potrivita cu o asemenea locatie si in acelasi timp o activitate mai rar organizata aici, dar care ar putea constitui o forma ideala de promovare a frumosului castel de la Hunedoara. Despre ce este vorba? Sambata, Castelul Corvinilor a gazduit o nunta – nu una oarecare, ci invaluita in vesminte medievale, cu personaje parca venite din perioada cand la Castel asemenea petreceri erau ceva obisnuit si cand Ioan de Hunedoara invita oameni importanti ai vremii la dieta sau la bal.

25-08-2011, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 5896 utilizatori., 2 comentarii

Fotoreportaj:: Aventura si adrenalina pe traseul suspendat

Nr. 452:: 4 - 10 august 2011::Scris de Ciprian Iancu

Zona de agrement Rausor incearca sa devina cat mai atractiva si pe timpul verii. Un nou pas in aceasta tentativa se face zilele acestea, prin inaugurarea unui “traseu al aventurii”, pe care amatorii de miscare si adrenalina sunt invitati sa il incerce. Este vorba despre un traseu suspendat, cu tot felul de obstacole, pe care il pot parcurge cap-coada doar adultii care dau dovada de tenacitate.

04-08-2011, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 5856 utilizatori., Scrie un comentariu

Fotoreportaj:: Excursie de o zi în Tara Hategului

Nr. 374:: 28 ianuarie - 3 februarie 2010::Scris de Ciprian Iancu

Nu exista in Romania un perimetru atat de restrans in care sa fie atatea de vazut precum Tara Hategului. Aproape fiecare sat din zona (si sunt multe) adaposteste cel putin un monument istoric extrem de important, fie ca este vorba de asezari antice, de castele medievale, sau de vreuna dintre cele mai vechi biserici de piatra din Romania.

28-01-2010, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 5220 utilizatori., 1 comentariu

Fotoreportaj:: Izabella Sebestyen “Miss Bikini Lady of the World 2007”

Nr. 257:: 11 - 17 octombrie 2007::
In perioada 14 septembrie - 01 octombrie 2007, a avut loc in Albania a 34-a editie a concursului de frumusete “MISS GLOBE INTERNATIONAL 2007”, una dintre cele mai importante competitii de gen din lume. Dintre cele 44 de concurente, venite din toata lumea, Izabella s-a clasat in TOP 10 si a castigat titlul “MISS BIKINI LADY OF THE WORLD 2007”.
11-10-2007, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 6774 utilizatori., Scrie un comentariu

Fotoreportaj:: Frumoasa din O.M.

Nr. 253:: 13 - 19 septembrie 2007::
Intr-un bloc din cartierul OM al orasului Hunedoara locuieste una dintre cele mai frumoase fete ale Romaniei. Nu o spunem noi pentru c-am fi subiectivi si “patrioti locali”, ci o spun membrii juriului ultimului concurs Miss Globe Romania 2007, cei care au decis ca ea sa reprezinte tara la faza internationala a prestigiosului concurs. Izabella Sebestyen, caci asa se numeste fata, este, aparent, o adolescenta ca oricare alta, cu planuri si principii care se consolideaza in aceasta perioada a vietii, dorinte destul de clare, bucurii si regrete. Ce o deosebeste pe Iza de celelalte fete de varsta ei, pe langa frumusetea-i rar intalnita, este dorinta de a reusi, de a da tot ce poate pentru a raspunde asteptarilor sale si ale persoanelor importante din viata ei.
13-09-2007, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 7341 utilizatori., 2 comentarii