Replica Hunedoara
Replica Hunedoara

Potrivit art. 206 CP, responsabilitatea juridica pentru continutul articolului apartine autorului. De asemenea, in cazul unor agentii de presa si personalitati citate, respon sabilitatea juridica apartine acestora.

Aceasta forma a site-ului replicahd.ro este online din 14 iunie 2007. Pentru a putea vizualiza arhiva pana la acesta data, click aici.

Sondaj
Cat de multumit(a) sunteti de serviciile medicale oferite in spitalele "de stat"?
Vezi rezultatele
Grupul Micro Mega HD S.A.
Link-uri sponsorizate
XML RSS XML

:: Invatamant

Invatamant:: Proiectul "Alege cartea"

Nr. 342:: 11 - 17 iunie 2009::Scris de Aurel Anca, eleva Diana Pastea

Consiliul Local al Copiilor din Hateg a pregatit, in parteneriat cu Primaria orasului Hateg si Biblioteca Oraseneasca, un proiect de durata cu scopul de a stimula interesul copiilor pentru lectura. Inceput in luna ianuarie 2009, proiectul s-a derulat sub diferite forme de manifestare, fiind implicati, pe langa elevii din scolile generale “Ovid Densusianu”, “Aron Densusianu” si Colegiul National “I.C. Bratianu”, profesorii Diana Stanculescu, Anca Nadasan, Luminita Pantia, Loredana Lelesan si bibliotecarele Adina Gradistean si Angelica Puscas. Acest proiect a fost realizat special pentru elevii de gimnaziu din clasele V-VIII.

11-06-2009, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 12902 utilizatori., Scrie un comentariu

Invatamant:: Cu lectiile mai mult decat bine pregatite

Nr. 282:: 10 - 16 aprilie 2008::Scris de Doriana Matei
S-au scurs deja mai bine de sase luni de scoala, iar elevii care s-au "inscris" in "competitia" acestui an scolar sunt in plina "cursa". Nu este suficient sa isi demonstreze puterile in clasa, pe terenul lor binecunoscut, astfel o parte din ei au avut ambitia de a da mana cu profesorii lor in calitate de coechipieri si de a concura la diferitele olimpiade organizate, ca in fiecare an, de catre minister.
10-04-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 12291 utilizatori., 18 comentarii