Replica Hunedoara
Replica Hunedoara

Potrivit art. 206 CP, responsabilitatea juridica pentru continutul articolului apartine autorului. De asemenea, in cazul unor agentii de presa si personalitati citate, respon sabilitatea juridica apartine acestora.

Aceasta forma a site-ului replicahd.ro este online din 14 iunie 2007. Pentru a putea vizualiza arhiva pana la acesta data, click aici.

Sondaj
Cat de multumit(a) sunteti de serviciile medicale oferite in spitalele "de stat"?
Vezi rezultatele
Grupul Micro Mega HD S.A.
Link-uri sponsorizate
XML RSS XML

:: Coltul rutier

Coltul rutier:: Insemne cardinale

Nr. 443:: 2 - 8 iunie 2011::Scris de Mircea Goian

18 Mai 2011, foaierul Teatrului de Arta din Deva. Lume multa, prieteni, cunostinte, aspiranti in ale artei vizuale, interesati si cunoscatori. Toti asteapta vernisajul expozitiei de pasteluri si panouri textile al artistului vizual Maria Miertoiu. Artista isi face aparitia abordand un aer plin de emotie, mana alba, ornamentala care ii sade pe umar asigurandu-i o protectie simbolica impotriva unor spirite numai de ea stiute.

02-06-2011, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4811 utilizatori., Scrie un comentariu

Coltul rutier:: O CALATORIE MULT PREA SCURTA

Nr. 302:: 28 august - 3 septembrie 2008::Scris de Ovidiu Illes
Biletul la mare a fost cumparat, calatoria programata. Autoturismul e recent adus din Germania asa ca nu mai simti nevoia sa-l duci la o revizie. V-ati facut cateva CD-uri pe care le veti asculta pe drumul spre litoral. La ora dupa-amiezii e greu de plecat. D.N. 7 e aglomerat cu lumea care se intoarce de la serviciu. O plecare e mai buna dupa miezul noptii. Drumul e liber, iar tu speri ca politistii nu vor face exces de zel. Seara, inainte de plecare, o petreceti cu prietenii.
28-08-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4792 utilizatori., Scrie un comentariu

Coltul rutier:: O MANA DE SURCELE

Nr. 297:: 24 - 30 iulie 2008::Scris de Insp. Ovidiu Raul Illes – ofiter de prevenire a criminalitatii
Povestea unei coji de nuca in bataia furtunii – a vietii in fata mortii sau a fragilitatii fiintei umane in fata neantului – pasioneaza mereu artistii si ne suscita de fiecare data imaginatia. Nu de fiecare data aflam ca in aceasta vorba din popor poate fi dovedita stiintific. E suficient sa cunoastem putina fizica pentru a afla cum un obiect cu o masa de cateva kilograme se transforma intr-o bomba de cateva tone daca se deplaseaza cu o anumita viteza.
24-07-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 5138 utilizatori., Scrie un comentariu

Coltul rutier:: LUNA LUI CUPTOR CEA RECE

Nr. 296:: 17 - 23 iulie 2008::
Inca student al Academiei de Politie, in vara anului 2002, solicitarile practicii la politie m-au indreptat catre morga Spitalului din Deva. Se cerceta cazul unei morti suspecte si toti cei din echipa operativa priveam indemanarea medicului legist asteptand un deznodamant stiintific. In mijlocul lunii iulie, racoarea de faianta a salii de necropsie ducea cu gandul la povestile tragice care si-au gasit sfarsitul acolo.
17-07-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4209 utilizatori., Scrie un comentariu

Coltul rutier:: STOP ACCIDENTELOR RUTIERE! VIATA ARE PRIORITATE!

Nr. 294:: 3 - 9 iulie 2008::Scris de Sociolog Andrea Fieraru, subinspector de politie
In ultimii ani, in Romania, a muri intr-un accident de circulatie pe drumurile publice a devenit, din pacate, o posibilitate pentru toti cei care se incumeta sa iasa afara din casa in fiecare zi. Fie ca esti conducator auto, pasager intr-o masina sau pur si simplu pieton, riscul de a fi implicat intr-un eveniment rutier este deja asumat. Pentru un sociolog acest lucru a devenit fenomen social cu implicatii majore in plan familial, social, economic si demografic.
03-07-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 4412 utilizatori., Scrie un comentariu

Coltul rutier:: Imbratisati in fata mortii

Nr. 292:: 19 - 25 iunie 2008::Scris de Ovidiu Raul Iles
Cand este chemat la un accident de circulatie, politistul simte o tensiune greu de descris. Nu stie cu exactitate ce s-a intamplat, cat de multe probe va gasi la fata locului, cat va trebui sa opreasca circulatia in zona... Departe de a fi insensibil, odata ajuns la locul evenimentului va fi preocupat de activitati punctuale cu specific criminalistic. Salvarea victimelor, efectuarea de investigatii si masuratori, conservarea bunurilor ce pot intra pe mana unor „curiosi” sunt cateva dintre demersurile care cer foarte multa stapanire de sine.
19-06-2008, Acest articol a fost vizualizat in detaliu de 3775 utilizatori., Scrie un comentariu