Tabără de sport și nutriție pentru copii

Ministerul Tineretului și Sportului finanțează o tabără pentru copii. Asociația ”Descoperă Muntele” organizează un proiect de tabară de tip Școală de vară în stațiunea turistică Straja din municipiul Lupeni. Evenimentul va avea loc în luna septembrie și este gratuit.

Proiectul Școala de vară ”Sport și nutriție în natură pentru TINEri” are ca scop principal creșterea numărului de tineri din zona de Sud-Vest a  României (județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj) care practică un stil de viață sănătos, în comuniune cu natura, prin intermediul unei tabere de sport și nutriție ce va avea loc în stațiunea Straja, din jud. Hunedoara, în perioada 1-7 septembrie 2019.

Tabăra este destinată unui număr de 40 de beneficiari, tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani, interesați să îmbrățișeze un mod de viață sănătos și să participe la cele 4 ateliere de educație fizică și sport, 7 ateliere de nutriție, 7 ateliere de educație în natură și 1 atelier de igienă dentară, caree se vor derula în cadrul acestei școli de vară.

Termenul limită până când se poate aplica este data de 24 august 2019, ora 23.59. În zilele de 25-26 august va avea loc selecția aplicanților, iar la finalul zilei de 26 august va fi comunicată lista celor selectați pentru participarea la această tabără.

”Școala de vară – Sport și nutriție în natură pentru TINEri” este un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *