UPDATE: Trei din cei zece răniţi în urma accidentului de dimineață sunt în stare critică

Trei din cei zece răniţi în accidentul produs joi dimineaţă în judeţul Arad sunt în stare critică în spital, fiind intubaţi, în timp ce alte şase victime primesc îngrijiri în spital, iar una a refuzat transportul la unitatea medicală, primind îngrijiri la locul accidentului. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că accidentul a avut loc după ce şoferul microbuzului de transport persoane a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu autocarul.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţen de Urgenţă Arad, Simina Roz, a declarat pentru News.ro că nouă din cei zece răniţi în urma accidentului produs pe DJ 792C au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe, în timp ce o persoană a primit îngrijiri la faţa locului, refuzând transportul la spital.

Conform sursei citate, trei dintre victime sunt în stare critică, fiind intubate, iar ceilalţi şase pasageri ai microbuzului care au ajuns la spital au diverse răni, precum fracturi, leziuni interne şi traumatisme, dar sunt în stare stabilă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Lorena Radu, a declarat că din primele cercetări reiese că accidentul a fost provocat de şoferul microbuzului, în vârstă de 31 de ani, care a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu autocarul. Deocamdată nu s-a stabilit dacă şoferul a pierdut controlul volanului sau a adormit la volan, bărbatul fiind rănit grav, astfel că nu poate fi audiat.

Poliţiştii spun că în jurul orei 09.30 traficul rutier va fi reluat pe DJ792C pe ambele sensuri de mers.

Accidentul – în care au fost implicate un autocar şi un microbuz – a avut loc pe un drum judeţean din Arad care face legătura între oraşele Curtici şi Sântana, în apropierea intersecţiei cu drumul naţional 79 Arad – Oradea. Microbuzul transporta 15 muncitori, iar în autocar nu erau pasageri.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *