Eliminarea supraccizei a redus pretul la pompă! PSD minte din nou!

Carmen HĂRĂU, senator PNL:

”Prețul carburanților a scăzut, în medie, cu 32 de bani pe litru, miercuri, după eliminarea supraaccizei și actualizarea cu inflația, efectuată marți seara de către Ministerul Finantelor. Ieftinirea carburanților ar fi fost mai mare, în contextul eliminarii supraaccizei, ieftinirea fiind estimată la 45 de bani/litru, dacă Ministerul Finanțelor Publice n-ar fi fost obligat să recalculeze nivelul accizei tinând cont nu doar de legea eliminării supraaccizei, ci si de articolele 342 si 442 din codul fiscal.

arPrin cele doua articole MFP este obligat să actualizeze acciza in functie de indicele de crestere a prețurilor de consum publicat de Institutul Național de Statistică. Codul fiscal în vigoare, lege organică, este elaborat de PSD, iar indicele inflației ar fi mai mic dacă politicile economice ale PSD n-ar fi fost generatoare de inflație.

În aceste condiții și în timp ce toată lumea vede că prețul la pompă a scăzut la întâi ianuarie și știe că datorează asta guvernului Orban și PNL care au reușit să corecteze inepția supraaccizei, al treilea om în stat, MINTE CU NERUȘINARE chiar din prima zi a anului! Cu un tupeu inimaginabil, el postează pe contul lui de facebook:

„Este o mizerie ca marti seara, la ora 19.00, in timp ce romanii se pregateau de Revelion si guvernantii se intreceau in urari de bine, Ministerul Finantelor sa majoreze pe ascuns accizele la carburanti! Practic, acesti oameni au inceput sa fure din buzunarele romanilor inca din prima zi a anului! Este exact ceea ce avertizam si speram sa nu se intample!

PSD someaza Guvernul Orban sa inceteze bataia de joc la adresa propriilor cetateni si sa stopeze practica adoptarii pe ascuns a unor masuri cu impact direct in viata tuturor! Ne vom lupta cu toate armele in Parlament pentru a opri astfel de masuri luate de acest guvern incompetent, ajuns la putere prin minciuni si manipulare”.

Incredibil!

Oameni buni, felul în care pesediștii înțeleg să facă politică, disprețul lor suveran față de adevăr, față de români și de inteligența lor, convingerea că ei și aparatul lor de manipulare sunt atât de deștepți încît pot prosti pe toată lumea, ar trebui să-i ducă în opoziție pentru vreo două decenii! Așa să le-ajute și să ne-ajute Dumnezeu!”

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *