Sculpturi din zăpadă, la final de săptămână, în Straja

La finalul acestei săptămâni, stațiunea montană Straja va fi gazda unui nou eveniment dedicat celor mici, dar și celor mari. În weekend are loc o nouă ediție a Festivalului Oamenilor de Zăpadă, la care poate participa oricine dorește să-și pună imaginația la încercare.

Organizatorii vor premia toate sculpturile turiștilor, de la oameni de zăpadă, până la diverse obiecte ce vor fi realizate de către participanții la festival.

Materie primă este din belşug, iar pârtiile sunt bine amenajate, toate instalaţiile de transport pe cablu funcţionează din plin şi vremea se anunţă excelentă.

Festivalul oamenilor de zăpadă competiție în care turiștii în sepcial copii dar și aceia care au păstrat în suflet bucuria copilăriei, pot construi oameni de zăpadă sau alte modele folosindu-și propria imaginație, fiind premiate cele mai frumoase și originale creații. Aceste competiții au loc iarna la început de an, de regulă în luna februarie când zăpada are un strat consistent creând condiții optime pentru desfășurarea lor.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *