Bărbat, plecat de la domiciliu, căutat de polițiști

În data de 19 august 2022, în jurul orei  13:10, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie domiciliată în Germania, cu privire la faptul că, din cursul anului 2015, nu a mai ținut  legătura cu fratele său, DOROGA DORU (foto), în vârstă de 45 ani, care are domiciliul în comuna Turdaș, judeţul Hunedoara.

Femeia a susţinut că bărbatul s-ar putea afla în judeţul Bistrița Năsăud, pe raza comunei Nușeni, nemaifiind prezent la domiciliul său din anul 2015. Din verificările efectuate, poliţiştii au  stabilit că bărbatul a mai fost plecat în mod voluntar de la domiciliu, revenind, însă, ulterior.

Bărbatul prezintă  următoarele semnalmente: înălțimea de 1,90 m, păr șaten-deschis, cu cărare pe mijloc, ochi căprui-verzui, greutate aproximativ 90 kg., mustață de culoare castaniu-deschis.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze Poliţia la numărul unic de urgenţă 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *