110 hunedoreni și-au găsit loc de muncă

110 hunedoreni care au participat la Bursa locurilor de muncă au reușit să își găsească un job. Potrivit informațiilor AJOFM Hunedoara, 110 persoane din cele 643 prezente la bursă au fost încadrate în muncă, din  cei 251 care au fost selectați în urma dialogului cu angajatorii. Cele mai multe persoane care și-au găsit un loc de muncă în urma Bursei din 16 mai sunt din Deva (27) și Hunedoara (20).

Bursa locurilor de muncă din 16 mai a fost organizată de AJOFM Hunedoara în 8 localități hunedorene, respectiv Deva, Hunedoara, Petroșani, Lupeni, Orăștie, Vulcan, Brad și Hațeg. Evenimentul a fost găzduit de sediile AJOFM din localitățile menționate, mai puțin la Vulcan unde acesta a avut loc în sediul Primăriei municipiului Vulcan. Aici a fost prezent de altfel și directorul AJOFM Hunedoara, Nicolae Fara (fost director tehnic al administrației locale de la Vulcan).

La Vulcan, în cadrul acestei Burse a locurilor de muncă au fost ofertate 77 de posturi. Din cele 90 de persoane care au participat la evenimentul de la Primărie, 13 au fost încadrate de agenții economici participanți.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *