12 milioane de lei pentru curățarea drumurilor

Municipalitatea de la Petroșani a scos la licitație un contract pentru curățarea drumurilor. Contractul denumit “Delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Petroşani, judeţul Hunedoara”, este estimat la suma de 11.959.792 lei pentru o durata de 48 de luni.

Delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Petroşani, judeţul Hunedoara se face pentru activitățile „Măturatul, spălatul, stropirea și întreținerea căilor publice” și „Curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau de îngheț”.

Activitatea “Maturatul, spălatul, stropirea şi întreţinerea cailor publice”, cuprinde următoarele categorii de servicii: măturat manual carosabil şi trotuare; măturat mecanizat carosabil; măturat mecanizat trotuare; spălat carosabil; stropit carosabil; curăţat rigola manual; colectarea şi transportul deşeurilor stradale; întreţinerea curăţeniei cailor publice. Activitatea “Curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ”, cuprinde următoarele categorii de servicii: curăţat zăpadă cu utilaj echipat cu lama/plug; curăţat zăpada manual; curăţat gheata manual; încărcat mecanizat şi transport zăpada; împrăştiat mecanic material antiderapant, sare în amestec cu nisip; împrăştiat manual material antiderapant, sare în amestec cu nisip.

Consilierii locali de la Petroșani au aprobat în urmă cu două luni delegarea acestui serviciu.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *