130 de locuri de muncă și 193 de persoane aflate în căutarea unui job

Angajatorii din județul Hunedoara au pus la dispoziția șomerilor 130 de locuri de muncă. La acțiunile organizate în cursul zilei de 22 mai la agențiile locale ale AJOFM Hunedoara s-au prezentat 193 de persoane. Numai 18 persoane au fost încadrate în muncă.

Bătălie la Petroșani

Cele mai multe persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au fost la agenția din Petroșani. 121 de persoane au fost să se intereseze de cele 15 oferte de locuri de muncă.

Au fost contactaţi un număr de 56 angajatori în vederea participării la bursă şi au participat efectiv un număr de 21 agenţi economici. Oferta de locuri de muncă a numărat 130 de posturi, arată AJOFM Hunedoara.

Astfel, la Hunedoara au fost disponibile 105 locuri de muncă și au participat 30 de persoane, la Petroșani pentru cele 15 posturi s-au “disputat” 121 de cetățeni, iar la Orăștie au fost disponibile 10 locuri de muncă și s-au prezentat 42 de persoane. Au fost selectate 36 persoane în vederea încadrării şi au fost încadrate în muncă 18 persoane. Astfel, la Hunedoara cinci persoane au fost încadrate pe loc, dintre care o persoană cu studii superioare. La Petroșani doar 9 din cei 121 de participanți și-au găsit loc de muncă, în timp ce la Orăștie 4 persoane au fost angajate.
Agenţia va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre persoanele selectate au fost încadrate în muncă.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *