17 ore de trafic îngreunat în vama Giurgiu-Ruse

Traficul în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse va fi îngreunat aproximativ 17 ore, marţi, pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare, a anunţat CNAIR.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, marţi, 30 iulie, în jurul orei 11:00, încep lucrările de remediere a părţii carosabile în vama Giurgiu-Ruse, pe sensul Ruse-Giurgiu.

“Lucrările vor începe marţi, 30 iulie, în jurul orei 11:00 şi vor dura aproximativ 12 ore, dar pentru a se usca stratul de asfalt poaspăt aşternut şi pentru a rezista traficului greu mai este nevoie de încă 5 ore până la reluarea circulaţiei în zona lucrărilor. Lucrările efectuate sunt în perioada de garanţie şi sunt suportate de către constructor”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că ziua de marţi a fost aleasă pentru execuţia lucrărilor după analiza statisticilor de trafic în acest punct de frontieră, care arată că în acea zi este cel mai redus trafic. “Spre exemplu, în ziua de marţi, traficul rutier în vama Giurgiu – Ruse este mai scăzut cu aproximativ 30% faţă de ziua de luni”, mai precizează comunicatul.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale  pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *