218 locuri de muncă și 548 de șomeri prezenți

Bursa locurilor de muncă organizată în mai multe locații din județ a atras 548 de șomeri. Doar 119 persoane au fost angajate pe loc, în timp ce alte 159 de persoane au fost selectate în vederea angajării. Potrivit celor de la AJOFM Hunedoara, au fost contactaţi un număr de 140 angajatori în vederea participării la bursă şi au participat efectiv un număr de 52  agenţi economici. Oferta de locuri de muncă a numărat 218 de posturi.

”Agenţia va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre persoanele selectate au fost încadrate în muncă. Dorim să mulţumim tuturor participanţilor la bursă pentru înţelegere şi buna colaborare”, a precizat Nicolae Fara, director executiv al AJOFM Hunedoara.

Cele mai multe persoane în căutarea unui loc de muncă au fost la Orăștie, în număr de 98. Aici au fost disponibile numai 20 de posturi. La Hunedoara, pentru cele 15 locuri de muncă s-au prezentat 89 de persoane, în timp ce la Deva 78 de persoane s-au interesat de cele 82 de locuri de muncă vacante. La Brad au participat la bursa locurilor de muncă 83 de persoane, în timp ce numărul posturilor vacante a fost de 15, iar la Călan au fost 22 de locuri de muncă și 51 de participanți. La Hațeg s-au prezentat 32 de persoane și au fost disponibile un număr de 12 locuri de muncă. În ceea ce privește localitățile Văii Jiului, cele mai multe locuri de muncă disponibile au fost la Petroșani, în număr de 30 și au fost prezenți la bursă 42 de cetățeni. La Vulcan, 32 de persoane s-au interesat de cele 8 locuri de muncă disponibile, în timp de la Lupeni pentru cele 9 posturi vacante s-au “duelat” 28 de persoane.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.