Copiii curăță natura

Elevii Școlii Gimnaziale Numărul 7 din Petroșani sunt învățați, în permanență, să fie responsabili. Totul face parte dintr-un proiect al cadrelor didactice, care vor să îi învețe pe cei mici ce înseamnă responsabilitatea, dar și grija față de mediul înconjurător. Astfel, 18 elevi de la Școala Gimnazială Nr.7 din Petroșani, au participat, la o interesantă activitate interdisciplinară, organizată de către Ocolul Silvic Petroșani.

„Elevii noștri au recompensat zona montană de la Groapa Seacă printr-o activitate de ecologizare în urma căreia s-au strâns câțiva saci cu deșeuri aruncate de turiștii indiferenți față de frumusețea locurilor, dar și față de viitorul planetei”,  spune Sile Pop, directorul Școlii Gimnaziale Numărul 7 din Petroșani.

În plus, copiii au  platat semințe, iar în pepinierea deținută de Ocolul Silvic au avut posibilitatea de a vedea cum crește un copac. După ecologizarea naturii, cei mici au luat masa în aer liber, dar au primit și cadouri de la reprezentanții Ocolului Silvic pentru faptul că au curățat natura de mizeriile lăsate de turiștii indolenți.

 

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *