700 de muncitori mobilizați pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva

Peste 700 de muncitori sunt mobilizați pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva. Antreprenorul lucrează la foc continuu pentru a finaliza lucrările, care sunt întârziate cu mai bine de un an de zile.

“Pe Lotul 4 A1 Lugoj-Deva continuă eforturile antreprenorului de a finaliza lucrările. Pe șantier se desfășoară o gamă largă de lucrări, începând de la terasamente, structură rutieră, protecție anti-zgomot, lucrări la pasaje, la elementele de colectare și evacuare a apelor pluviale, relocarea rețelei de transport energie electrică aparținând Transelectrica, informează DRDP Timișoara.

Există însă și o serie de lucrări care necesită o atenție deosebită.

“Lucrări mai deosebite se desfășoară în zona dealului Șoimuș, unde se montează ancorele pentru plasele de susținere a taluzului de debleu, și la CIC Șoimuș, unde se montează acoperișul clădirii pentru materiale antiderapante și se fac lucrări edilitare. Ca urmare a prezenței pe șantier a subantreprenorului de specialitate pe rețele electrice, Electromontaj Cluj, numărul persoanelor mobilizate în șantier este de peste 700, mai arată DRDP Timișoara.

Lotul IV, de 21 de kilometri a depăşit la stadiul de 75 la sută.

 

 

Monica BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *