80 de obiective, autorizate de DSVSA

Potrivit datelor oficiale furnizate de autorități, în domeniul siguranței alimentelor au fost înregistrate și autorizate nu mai puțin de 68 de obiective diverse. Printre acestea se numără 20 de unități de alimentație publică, 5 unități de catering, 1 cantină, 19 magazine alimentare, 3 laboratoare cofetărie-patiserie, 2 cofetării/patiserii, 1 brutărie, 1 măcelărie, 2 carmangerii, 4 centre de prelucrare a laptelui integrate, 1 atelier de prelucrare a laptelui, 2 pensiuni turistice, 1 unitate mobilă de vânzare produse alimentare, 4 unități de vânzare produse de origine nonanimală, 2 producători individuali și 16 mijloace de transport pentru produse alimentare.

Pe de altă parte, în ceea ce privește domeniul sănătății animalelor, au fost înregistrate și autorizate un total de 12 obiective. Acestea includ 3 unități de tip moară la nivelul exploatațiilor de animale, 2 unități de tip D.D.D., un pet-shop, 2 farmacii veterinare, 3 magazine de furaje și o baltă de pescuit sportiv.

Aceste cifre reflectă atenția crescută acordată de către autorități în asigurarea calității alimentelor și a sănătății animalelor, în beneficiul sănătății publice și al bunăstării animalelor. Autoritățile continuă să monitorizeze și să reglementeze aceste sectoare esențiale pentru a asigura respectarea standardelor și pentru a proteja consumatorii și mediul înconjurător.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *