Au construit o casă din donații

Oamenii fac minuni. Atunci când există dorință, voință și putință se pot schimba destine. Mărturie stau cei de la Asociația Pâinea Vieții din Petroșani. Voluntarii au construit o casă pentru o mică fetiță. Larisa și-a pierdut mama în urmă cu câteva luni. Situația familiei este una precară, iar în ajutorul lor au sărit cei de la Asociația Pâinea Vieții, care în câteva săptămâni au construit o casă în care micuța fetiță să poată să crească alături de tatăl său.

,,Am venit în casa aceasta, în vechea magazie unde locuia Gugu. L-am găsit pe el și pe Larisa la marginea disperării. Mi-a zis că pentru el viața lui nu mai are niciun rost după ce soția lui murise. Am zis că vom încerca să facem ceva pentru el și fetița lui împreună cu voluntarii Asociației Pâinea Vieții. Am pornit un proiect sub egida ,,O mână întinsă. O viață salvată”. Am încercat să facem tot ce putem să le readucem zâmbetul pe buze”, spun reprezentații Asociației.

O mână întinsă a salvat două vieți. Destinul Larisei a fost rescris de oamenii cu suflet mare, care odată ce au auzit de povestea lor le-au sărit în ajutor.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *