Sediul central al Clubului Copiilor revine la Petroșani

Sediul central al Clubului Copiilor a revenit la Petroșani, după ce în anul 2018 acesta a fost mutat la Petrila. Au fost decizii politice luate pe mandatul inspectorului general al ISJ Hunedoara numit de PSD. Încă de atunci, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani a făcut demersuri pentru ca sediul central să revină la Petroșani.

„Clubul Copiilor a fost de la înființare și până în 2018 cu sediul central la Petroșani. A venit dl. Costel Avram și a mutat sediul la Petrila și acum inspectorul șef Ilie Pârvan a făcut o reorganizare a rețelei școlare și a înființat Clubul Copiilor Valea Jiului, cu sediul la Petroșani și s-a revenit la situația normală. În tot acest timp am făcut numeroase demersuri. Sigur că pe vremea în care conducea PSD Inspectoratul Școlar nu am avut niciun fel de succes (…)Acum, după insistențele mele la ISJ, lucrurile s-au rezolvat”, a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Anul școlar 2020-2021 vine pentru educația nonformală din Valea Jiului cu o nouă formulă și anume cluburile copiilor se reunesc sub denumirea Clubul Copiilor Valea Jiului cu sediul central în Petroșani și locațiile Lupeni, Petrila și Vulcan.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *