Biciclist de 18 ani, găsit în șoc hipotermic, căzut în șanțul de la marginea drumului

În noaptea de luni spre marți dimineață, la ora 03:00, un tânăr de 18 ani a fost găsit căzut cu bicicleta în șanțul drumului, din comuna Luncoiul de Jos. Transportat la spitalul din Brad, medicii au constatat că băiatul era sub influența alcoolului și se afla în stare de șoc hipotermic.

În data de 28 februarie 2023, în jurul orei 03:00, poliţiştii au fost sesizați telefonic de personalul medical al Spitalului Municipal Brad despre faptul că la unitatea medicală a fost adus un tânăr care ar fi căzut de pe bicicletă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că biciclistul, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Luncoiu de Jos, a fost găsit de către echipajul medical căzut în șantul  drumului comunal 16A, din satul Luncoiu de Jos, fiind în șoc hipotermic și având bicicleta lângă el.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 de mg/l, alcool pur în aerul expirat”, potrivit datelor primite de la  IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *