A murit la scurt timp după ce a fost agresat în scara unui bloc

În data de 18.12.2020, în jurul orei  14:10, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată despre faptul că în scara unui bloc de locuinţe din localitate se află un bărbat agresat.

La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp un echipaj de poliție care a stabilit faptul că un bărbat de 65 de ani, din municipiul Vulcan, a venit în vizită la rude, iar în momentul în care a intrat în scara blocului acestora a fost agresat fizic de către doi tineri pe care nu îi cunoștea, care apoi au fugit. Bărbatului se pare că nu i-au fost sustrase bunuri sau valori, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate medicală (ulterior, din păcate, bărbatul a decedat).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cei bănuiţi de comiterea faptei: doi tineri din municipiul Vulcan, în vârstă de 17 şi 19 ani.

Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie. În cauză, magistraţii Judecătoriei Petroșani au emis mandatele de arestare preventivă faţă de cei doi, pentru  o perioadă de 30 zile.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *