A plecat fără acordul educatorilor dintr-o casă familială din Orăștie

La data de 09 ianuarie a.c., în jurul orei 21:00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o reprezentantă a Rețelei de Case Familiale –Orăștie cu privire la faptul că, în jurul orei 21:00, minora  Nagy Andreea Ioana (foto) de 15 ani, a părăsit instituția fără acordul educatorilor, plecând într-o direcție necunoscută.

La data plecării voluntare din centru, minora purta următoarele articole vestimentare: încălțăminte tip ghete de culoare închisă, pantaloni tip jeans de culoare albastră, bluză pe gât de culoare albastră deschis și o geacă închisă la culoare.

Minora prezintă următoarele semnalmente: 1.50-1.60 m înălțime, păr vopsit, de culoare roșcată, un tatuaj pe mâna dreaptă, în zona pumnului, cu inscripția ”AMADOR”, iar pe mâna stângă are tatuată o dată de naștere.

Minora a părăsit în mod repetat Rețeaua de case familiale Orăștie, ultima plecare fiind cea din  data de 23.12.2021, însă a fost găsită de fiecare dată pe raza municipiului Hunedoara. După ultima plecare voluntară, minora a fost depistată pe raza municipiului Hunedoara în cursul zilei de 09.01.2022, însă a plecat la aceeaşi dată din centrul  Rețeaua de Case Familiale Orăștie.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională.    Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *