A treia școală din Petroșani își schimbă destinația

Încă o unitate de învățământ din municipiul Petroșani urmează să-și schimba utilitatea. Reducerea excesivă a numărului de elevi lasă școlile pustii. O astfel de unitate de învățământ se află într-unul din cele mai mari cartiere ale municipiului Petroșani, în zona Aeroport. Școala Gimnazială nr. 5 s-a înschis încă de acum câțiva ani, iar acum edilii caută să îi schimbe destinația. În acest sens a fost aprobat proiectul de hotărâre privind solicitarea adresată Ministrului Educaţiei Naţionale pentru emiterea avizului conform în vederea schimbării destinaţiei imobilului în care a funcţionat Şcoala Gimnazială nr.5 Spiru Haret.

“Solicitarea adresată Ministrului Educației Naționale pentru schimbarea destinației imobilului în care a funcționat Școala Gimnazială nr. 5 Spiru Haret, situată în Petroșani, str. Oituz, nr. 7 se face pentru a putea organiza în această clădire diverse evenimente sociale, cultural sau de interes public”, arată autoritățile locale de la Petroșani.

Școala Gimnazială Nr.5 din localitate a fost închisă în urmă cu trei ani. De atunci, clădirea nu a mai avut o altă utilitate. Pe lângă unitatea de învățământ care a intrat în conservare stă nefolosită și o sală de sport.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *