Absolvenții hunedoreni, curtați de marile universități din țară

Absolvenții hunedoreni sunt curtați de marile universități din țară. Caravana UBB Cluj poposește în județul Hunedoara. Absolvenții de liceu vor avea posibilitatea de a intra în dialog cu studenții unei dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din țară, și anume Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Prezentările fac parte din proiectul Caravana UBB al OSUBB, proiect aflat la a 6-a ediție, care își propune prezentarea ofertei de studiu a UBB în cât mai multe licee prestigioase din țară. Anul acesta, Caravana UBB ajunge în peste 100 de licee din 31 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei.

Liceele incluse în parcursul caravanei sunt:

  • Colegiul Național „Decebal” și la Colegiul Pedagogic „Regina Maria”, din Deva;
  • Colegiul Național de Informatică „Traian Lalescu” și Colegiul Național „Iancu de Hunedoara, din Hunedoara
  • Colegiul Național „Mihai Eminescu” la ora 12 și la Colegiul Național de Informatică „Carmen Sylva”, din Petroșani.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității și reunește stustudenți din toate facultățile UBB.

Studenții prezintă oferta educațională a instituției de învățământ superior. Universitatea „Babeș-Bolyai” este cea mai mare instituție de învățământ superior din România, având aproximativ 38.000 de studenți. Cuprinde 21 de facultăți cu specializări diferite, de la Matematică-Informatică, Biologie și Geologie, Chimie, Fizică, Științe Economice, la Drept, Litere, Psihologie, Sociologie, Teatru și Televiziune.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *