Accident grav pe DN 66, în Petroşani: două autoturisme au intrat în coliziune frontală

Pompierii Detaşamentului Petroşani specializaţi în descarcerare şi prim ajutor cu două ambulanţe SMURD şi o autospecială mixtă au ajuns cu rapiditate la locul impactului dintre două autoturisme.

„În cele două maşini echipele de intervenţie au găsit patru oameni răniţi, trei bărbaţi şi o femeie, între care un bărbat se afla în stop cardio-respirator.
Trei ocupanţi ai unui autovehicul au fost extraşi din maşină şi au primit îngrijiri medicale, în timp ce, bărbatul aflat în stop a fost supus protocolului de resuscitare de echipajele medicale SMURD şi SAJ”, a comunicat ISU Hunedoara.

Din fericire, bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportat, împreună cu ceilalţi trei răniţi mai uşor, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Petroşani

„Un bărbat care conducea un autoturism pe DN66 din direcția Hațeg-Petroșani, la intrare în municipiul Petroșani, a pătruns pe contrasens, în coliziune frontală cu un alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea a conducătorului auto care a produs evenimentul rutier, a doi pasageri din autoturismul condus de acesta, dar și a conducătorului auto care circula regulamentar”, informează IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *