Accident în care au fost implicate un tren de călători şi o basculantă care a ricoşat apoi într-o casă

Cinci persoane au fost rănite, la Brăila, într-un accident în care au fost implicate un tren de călători şi o autobasculantă, care în urma impactului a ricoşat într-o clădire.

UPDATE – Conform IPJ Brăila,  şoferul unui tir, în vârstă de 59 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Baldovineşti, la trecerea la nivel cu cale ferată, nu ar fi observat semnalele luminoase şi acustice şi a fost lovit de un tren InterRegio ce se deplasa pe sensul de mers Brăila-Galaţi.

Din primele date,  cinci persoane au fost rănite.
Atât şoferul tirului, cât şi mecanicul de locomotivă, în vârstă de 42 de ani, din Brăila, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În acest moment, traficul feroviar este blocat, iar cel rutier este dirijat de poliţiştii rutieri.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Din primele informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, accidentul a avut loc în localitatea Baldovineşti, între un  tren de călători şi o autobasculantă,

Conform primelor date, 4 persoane ar fi fost rănite, două dintre victime fiind din tren iar două din clădirea în care a fost proiectată basculanta lovită de tren

Victimele au fost preluate de salvări şi sunt transportate la spitale

La faţa locului intervin ai multe autospeciale de stingere incendii, o echipă de descarcerare şi ambulanţe SMURD.

 

news.ro

Sursa foto: românia24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *