Femeie decedată, în urma unui accident petrecut pe trecerea de pietoni

Astăzi, în jurul orei 08:20, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată despre faptul că, pe bulevardul Păcii, din Lupeni, a avut loc un accident rutier, fiind accidentată o femeie care traversa strada.
Poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 54 de ani, din Lupeni, care conducea o autoutilitară pe bulevardul Păcii, în zona unei treceri de pietoni, a acroșat o femeie de 58 de ani, din Lupeni, care s-a angajat în traversarea străzii.
Victima accidentului a fost transportată la Spitalul Municipal Lupeni, unde a fost declarat decesul acesteia.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Recomandări preventive pentru un trafic rutier în siguranţă:

Pentru a evita implicarea în evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă participanților la trafic să respecte cu strictețe regulile de circulație, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să se informeze cu privire la condițiile meteo și la tronsoanele de drum pe care le vor parcurge.
În condiţiile unui trafic aglomerat, condiţiile meteo nefavorabile pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare. Păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile! Nu vă angajaţi în depăşirea de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate şi efectuați fiecare manevră în trafic, numai după o temeinică asigurare.
Nu consumaţi alcool şi nu conduceţi dacă simţiţi că sunteţi obosiţi! Nu folosiți telefonul mobil în timp ce conduceţi, iar pentru a comunica folosiți sistemele hands-free.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *