Accident mortal pe DN7. Două tiruri s-au ciocnit frontal

Două TIR-uri, unul încărcat cu borcane de muştar şi celălalt cu seminţe de floarea soarelui, s-au ciocnit frontal, luni dimineaţă, pe DN 7, în zona Brezoi-Proieni din judeţul Vâlcea. Un bărbat, cetăţean turc, a murit, iar un bărbat şi o femeie, români, au fost grav răniţi. Ulterior, IPJ Vâlcea a anunţat că şi al doilea bărbat, şoferul celuilalt TIR, a murit. Echipele de intervenţie caută încă o posibilă victimă. Traficul este blocat complet.

 

UPDATE – Potrivit IPJ Vâlcea, şi cel de-al doilea şofer, rănit în accident, a murit. Cei doi bărbaţi care şi-au pierdut viaţa aveau 43, respectiv 60 de ani.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ – Accidentul a avut loc pe pe DN 7, în judeţul Vâlcea.

„Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat în timp ce conducea un autotir pe DN 7, în localitatea Proieni, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autotir care se deplasa pe sens opus”, a transmis Poliţia Judeţeană Vâlcea.

 

 

ISU Vâlcea a precizat că, în urma impactului, unul dintre TIR-uri a luat foc. Acolo au fost trimise şase autospeciale de intervenţie (1 autospeciala de stingere cu apă şi spuma, 1 SMURD şi 1 descarcerare şi 3 echipaje ale SAJ).

Potrivit estimărilor preliminare, au rezultat 3 victime: un bărbat de naţionalitate română, care a fost găsit încarcerat, conştient, fiind preluat de un echipaj SAJ şi transportat la UPU Vâlcea; o femeie de naţionalitate română, care a fost aruncată prin parbriz, fiind găsită inconştientă, a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la UPU Vâlcea; un bărbat de naţionalitate turcă, a fost găsit încercerat, fără semne vitale. Trupul acestuia a fost descarcerat.

„În timpul intervenţiei, victima conştientă a strigat după o persoană pe nume Alina, astfel că se consideră că ar mai putea exista încă o victimă. Deocamdată nu a fost găsită, dar zona este cercetată în continuare”, au arătat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Camionul condus de cetăţeanul turc transporta seminţe de floarea soarelui, iar camionul condus de cetăţeanul român transporta borcane cu muştar.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri, dar se lucreaza pentru deblocare şi restabilirea stării de normalitate.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 

news.ro

foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.