Accident pe autostrada A1, doi adulţi au murit, iar doi copii au fost grav răniţi

Doi adulţi au murit, iar doi copii au fost grav răniţi vineri dimineaţă, în urma ciocnirii a două autovehicule pe autostrada A1, sensul de mers Traian Vuia-Timişoara. Persoanele aflate în una dintre maşinile implicate au părăsit locul accidentului, potrivit ISU Timiş.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, km 447, sensul de mers Traian Vuia-Timişoara.

În accident au fost implicate două autoturisme. Într-un autoturism se aflau trei adulţii şi doi copii, doi dintre adulţi, iniţial încarceraţi, fiind ulterior declaraţi decedaţi.

Cei doi copi, de 6 şi 9 ani, au fost transportaţi la spital inconştienţi, în stare comatoasă, împreună cu tatăl lor, care nu a necesitat îngrijiri medicale.

Conform ISU, despre persoanele din cel de-al doilea autoturism nu se cunosc date, deoarece au părăsit locul accidentului.

Poliţiştii au identificat proprietarul maşinii care a provocat accidentul de pe autostrada A1 din Timiş, acesta fiind şi principalul suspect al accidentului de pe autostrada Lugoj – Timişoara. Bărbatul a fost prins într-o haltă CFR, de unde intenţiona să ia un tren pentru a fugi. Unul dintre cei doi copii răniţi în accident a decedat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, polişiştii l-au identificat pe proprietarul maşinii, un bărbat din comuna Tomeşti, sat Româneşti, care e principalul suspect în cazul accidentului de pe autostradă.

Este vorba de un bărbat de 43 de ani. Ulterior, poliţiştii l-au prins pe acesta în halta CFR din satul Susani. Bărbatul intenţiona să ia un tren şi să fugă. Avea alcoolemie de 0,36 şi a fost preluat de Poliţia Autostrăzi de la Arad.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *