Patru conducători auto implicați într-un accident în lanț. Trei victime au fost transportate la spital

În data de 27 aprilie 2022, în jurul orei 11:07, Poliţia Municipiului Brad, a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN76, în localitatea Târnava de Criş, judeţul Hunedoara, a  avut loc un accident de circulație soldat cu victime.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, pe DN 76, în afara localităţii Târnava de Criş, la km 46, o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, ce se deplasa pe DN76 din direcţia Brad spre Oradea, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară faţă de autoturismul ce se afla în faţa sa, condus de o femeie în vârstă de 38 de ani, din comuna Vaţa de Jos, care, încetinise în spatele unui tractor care tracta o remorcă artizanală neînmatriculată, condus de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Vaţa de Jos, lovind autoturismul şi proiectându-l în remorca tractorului. În urma impactului, autoutilitara a pătruns pe contrasens, intrând in coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din judeţul Braşov, ce se deplasa regulamentar pe DN 76 din direcţia Oradea spre Brad.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a trei persoane, respectiv a femeii în vârstă de 38 de ani, a bărbatului în vârstă de 41 de ani şi a unui minor în vârstă de 10 ani care se afla în calitate de pasager în autoturismul condus de bărbatul din judeţul Braşov.

Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, recoltându-li-se o probă de sânge,  în vederea stabilirii alcoolemiei.

Traficul pe DN 76 a fost îngreunat între orele 11:07 şi 12:30, circulaţia efectuându-se pe o singura bandă de circulaţie.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unu vehicul neînmatriculat.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.