Accident rutier cu patru răniți la Vețel. Doi sunt minori

Accident rutier pe DN 7, în localitatea Vețel. Patru persoane, dintre care doi minori de 11 și 16 ani au suferit răni în urma impactului dintre două autoturisme. Răniții au fost transportați în stare conștientă cu o ambulanță SMURD a Detașamentului de Pompieri Deva și trei ambulanțe ale SAJ.

Victimele au suferit fracturi ale membrelor, traumatisme craniene sau toracice. Echipa de pompieri a aplicat măsurile de prevenire a unui incendiu ce putea izbucni la mașinile avariate.

Din primele informații rezultă că unul dintre șoferii implicați în accident ar fi pierdut controlul volanului, pe fondul oboselii.

În prezent, traficul în zonă este blocat.

Update ora 15:30

Surse medicale: Bărbatul de 45 de ani prezintă traumatism toraco-abdominal și fractură la nivelul membrului inferior stâng. Femeia de 42 de ani prezintă o contuzie humerus drept și traumatism toracic. Fata de 16 ani a suferit un traumatism cranian, traumatism toraco-abdominal și la nivelul membrelor. Fata de 11 ani a suferit un traumatism toracic. Și șoferul din cealaltă mașină prezintă un traumatism toracic.

Victimele se află la Spitalul Județean de Urgență Deva.

Update ora 15:50 – Traficul rutier a fost reluat în zonă. În cauză a fost întocmit dosar penal.

vezi și:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *