Accident rutier la Bălata, soldat cu 2 răniți

Șase persoane care se aflau în două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Bălata. Două dintre persoane au fost rănite grav.

Accident rutier pe DJ 761, în Bălata, soldat cu 2 persoane rănite. In urma impactului dintre 2 autoturisme, în care se aflau 6 persoane, a rezultat rănirea gravă a celor 2 victime neîncarcerate. O tânãrã de 21 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe D.J. 671, pe raza localitãtii Bãlata, a efectuat un viraj la stânga fãrã sã se asigure corespunzãtor si a fost acrosatã de un autoturism al cãrui conducãtor auto se angajase deja în depasirea acesteia. În urma accidentului rutier a rezultat rãnirea gravã a conducatorului auto care circula regulamentar, un bãrbat de 51 de ani, din Sãcarâmb, precum si a unei pasagere de 50 de ani, din aceeasi localitate. De asemenea, un minor de 11 ani, tot pasager în acest autoturism, a fost rãnit usor. În cauzã s-a întocmit dosar penal pentru sãvârsirea infractiunii de vãtãmare corporalã  culpã. Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ o ora.”, arată ISU Hunedoara.

În operatiunile de salvare au fost implicate două echipaje de pompieri ale Detașamentului din Deva. Cele două persoane care au fost rănite, respectiv un bărbat și o femeie, au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar pentru investigații suplimentare au fost transportate la spital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *