Accident rutier la Sântuhalm. Două victime, dintre care una grav rănită, au fost transportate la spital

Accident rutier pe DN 7, în zona intersecției străzilor Sântuhalm cu Șoseaua Hunedoarei, soldat cu două victime.

„Impactul dintre trei autoturisme s-a produs la intersecţia drumului, care traversează localitatea Sântuhalm, spre Hunedoara. Echipele de salvare şi intervenţie ale Detaşamentului Deva, deplasate de urgenţă la locul accidentului, au găsit în mijloacele de transport două victime dintre care una încarcerată. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat protocoalele de stabilizare a victimelor. O femeie, cu un traumatism grav la nivelul capului, a fost extrasă de echipa de descarcerare din maşină şi transportată cu un echipaj al SAJ cu medic la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva. Tot la unitatea spitalicească din Deva a ajuns şi cealaltă persoană rănită. Traficul a fost blocat până la finalizarea activităţilor de stabilire a dinamicii producerii accidentului.

În intervenţie au fost implicate 3 echipaje ale Detaşamentului Deva, specializate în descarcerare, prim ajutor şi stingere şi 2 echipe ale SAJ”, a informat ISU Hunedoara.

„Din primele cercetări, se pare ca un conducător auto care se deplasa din direcția Hunedoara – Orăștie (în zona de actiune a indicatorului „obligatoriu la dreapta” a virat la stânga, intrând în coliziune cu două autoturisme care circulau pe DN7 (unul din direcția Deva-Simeria, celălalt din direcția Simeria-Deva). Conducătorul auto care a produs evenimentul rutier a prezentat o concentratie de 1.06 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma impactului au fost transportate pe spital două persoane (soț-soție) aflate în autoturismul care circula din direcția Deva-Simeria. În cauza a fost întocmit dosar penal”, a comunicat IPJ Hunedoara.

2 comentarii la „Accident rutier la Sântuhalm. Două victime, dintre care una grav rănită, au fost transportate la spital

 • 24 februarie 2021 la 15:38
  Permalink

  De ce nu sta politia sa dirijeze circulatia? Azi dimineata putin dupa ora 8 am trecut pe acolo si politistii stateau in masina, dupa care ,au plecat, sio era si ceata destul de densa! Bine ca stati cu radarul sa prindeti pe cate unul care depaseste limita cu 11 km/ora…gunoaie care vor salarii marite din banii nostri!

  Răspunde
 • 24 februarie 2021 la 19:33
  Permalink

  De 2 luni nu merg semafoarele, de politie nici vorba doar cand e soare sau ii scoate cineva la plimbare,de semnele pe care le fac nici numai vorbesc cei de la locala era unul care imi facea semn cu degetul sa trec,doar in ultima perioada probabil in urma sezizarilor au inceput sa-i scoata pe cei de la circulatie dar majoritatea banuiesc si pe aceia dupa ce i-au pus la studierea codului rutier,trec in fiecare zi prin zona in interes de serviciu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *